Diensten

U zoekt iemand voor uw HR afdeling op tijdelijke basis, ter ondersteuning van HR projecten of vervanging van een vaste medewerker?
U zoekt een sparringpartner voor personele aangelegenheden?
U wilt een andere koers varen, maar u weet niet hoe u uw medewerkers daarin mee moet krijgen?

HR Interim management

Door mijn ruime werkervaring en brede opleidingsachtergrond ben ik misschien wel de persoon die u zoekt. Zelf heb ik in de afgelopen jaren als interim manager bij diverse bedrijven gemerkt dat er zeker bepaalde kwaliteiten zijn die bij élke opdracht van pas komen, zo niet onmisbaar zijn. Vanaf dag 1 volop aan de slag kunnen, bijvoorbeeld. Geen kostbare weken nodig hebben om de organisatie en de branche te leren kennen. Door ervaring snel een gefundeerd oordeel kunnen vormen over wat er nodig is. Medewerkers met weerstand serieus nemen en het gesprek met hen aangaan. Deze kwaliteiten neem ik mee en mijn focus ligt op het helpen van mensen en organisaties in het realiseren van optimale en duurzame prestaties door optimaal gebruik te maken van hun potentieel

HR Projectmatig werken

Als er binnen bedrijven tijdelijke ondersteuning nodig is om HR projecten goed te laten verlopen kan ik u ondersteunen. Mijn toegevoegde waarde komt vooral tot uiting in projecten op een strategisch of tactisch niveau met bedrijfskundige invalshoek:

  • Begeleiden van reorganisaties
  • Onderzoek compensation & benefits regelingen
  • Functiewaarderingsonderzoeken
  • Opzetten en onderhouden functiegebouwen
  • Management Development en opleidingsprogramma‚Äôs